Na een event, bij een wisseling in je team of als een QR-code is gedeeld: soms wil je toegang weer intrekken. Dat kan op twee manieren.
Een teamlid verwijderen
- Ga naar Organisatie > Gebruikers.
- Open het teamlid en kies Verwijderen.
De toegang wordt direct ingetrokken. Het teamlid krijgt daar geen melding van. Is de telefoon nog ingelogd? Dan werkt de app voor jouw organisatie niet meer. Scanners worden automatisch uitgelogd.
Je kunt jezelf niet verwijderen, en de laatste admin van een organisatie ook niet.
Een nieuwe scanner-QR versturen
Gebruik dit als een QR-code is gedeeld, gelekt of kwijt is.
- Ga naar Organisatie > Gebruikers en open de scanner.
- Klik op QR via e-mail versturen en voeg eventueel een persoonlijk bericht toe.
Tiqqo maakt dan een nieuwe QR-code en mailt die naar de scanner. De oude QR-code werkt vanaf dat moment niet meer om in te loggen. Telefoons die al ingelogd zijn, blijven ingelogd. Wil je iemand direct buitensluiten, verwijder de scanner dan uit het team.
Wachtwoord resetten
Wijzig je als admin het wachtwoord van een scanner, of reset de scanner zelf zijn wachtwoord? Dan maakt Tiqqo ook een nieuwe QR-code en mailt die mee. De oude QR vervalt.
Scanners kunnen zelf een nieuwe QR maken
Een scanner kan op de website inloggen op het Scanner dashboard. Daar kan hij met Token roteren zelf een nieuwe QR-code maken en zijn eigen recente scans bekijken.